Norhalina's FotoPage

By: Norhalina Senan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-May-2009 07:12 Email | Share | | Bookmark
Pindah

Start from today...segala cite karut marut aku telah dipindahkan ke

http:alynizam.blogspot.com

so welcome to my new home...




Thursday, 23-Apr-2009 05:48 Email | Share | | Bookmark
Nak baby pe?...

Ni jawapan from my three heroes when i asked them...nak baby apa?....

Irfan : Baby girl....
Iman : Baby girl...(ni ikut jer apa abang dia nak..hehehhe)...
Ayah : Apa pun takpe...janji sihat.....(ayah memangggggg...)..

So, apa nama nak bagi erk...hehehe...excited plak...

Boy : senang...dah ada template...tukar hak tgk jer...Muhammad ???? Danish..setakat ni Irfan n Iman...any suggestion...must start with I and ended with n....
Girl : ...tak terfikir laie...ihik..



Thursday, 23-Apr-2009 05:42 Email | Share | | Bookmark
Sape buat...

Tetiba jer teringat persoalan my big hero when the first time i told him that he gonna be a double big brother...ihik...

Mama : Irfan...Irfan nak baby?
Irfan : nak..
Mama : perut mama ada baby..
Irfan : sape buat?....
...ayamakkkkkkkkkkk......
Mama : Allah buat...tapi ayah penyebab... (ntah dia fhm ke tak..)

Irfan diam sejenak...pastu dia terus pi kat nenek dia...
Irfan : Nenek...perut nenek ada baby tak?..
Nenek : Uishh...mana ada.... (tak dapat aku bayangkan kalau dapat adik laie... )
Irfan : Perut mama ada baby...Allah buat....
gulppppppppp...betul ler tu kan.....


Wednesday, 22-Apr-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Ayah...

Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...Happy Birthday to Ayah...Happy Birthday to You...hehehe...Happy 33rd Besday to dear hubby...

Mama dan anak-anak mendoakan semoga ayah sentiasa dirahmati Allah, dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki...dikurniakan kesihatan badan dan poket yang baik sentiasa..hehehe...

So sempena pertambahan usia remaja ayah ni...hehehe..we wish that u can alwayz be a:
a) good husband and father : beriman dan membimbing kami ke jalan yang diredhaiNya
b) lovely husband and father : maintain sikap ayah yang penyayang dan ringan tulang itewwww
c) very2 understanding and sporting husband and father : bersabar dgn sikap kami yg pelbagai ini...ihikkk...kan berwarna-warni itewwww lebih indah dari sewarna jer kan...kan..ayah...

and we also wish that ayah can improve a little bit about:
a) sikap malas bercuti...ekekekeke...susah tol nak ajak bercuti...
b) kurangkan tido di siang ari...uwakakakakaka....
c) selalu balik keje lewat...



Tuesday, 14-Apr-2009 02:45 Email | Share | | Bookmark
Siannye...

Sejak dua menjak ni...aku mmg senang beno terlelap mata awal...tapi malam tadi syahdu tol bilamana hero beco nk bertanya agaknya ngan aku...time tu aku mamai2...walaupun mata terpejam lena tapi telinga ni masih leh tangkap yang depa sibuk main toys baru ngan ayah depa...

sekali tu irfan nak apa ntah dia try kejut aku...ayah dia larang.."mama kan tgh tido irfan.."...then irfan pi camtu jer...siannyeeeeeeeeeee...adik mmg jenis memahami...kalau mama tido dia takkan kacau...sama gak kalau ayah tido...dia takkan kacau...even kalau mama sibuk wat keje...suruh dia kejut ayah...dia akan kuar ayat budak baik..."ayah tido...sian ayah.."...cehhh...

then..sekali lagi agaknya irfan nk bertanya sesuatu kat aku....pastu slow jer dia kejut..."mama, mama nak rehat kejap jer kan...nnt mama bangun kan.."...sayunye ati aku...tapi nak wat guane mata tak larat nak buka...aku jawab jer..."ya..mama tido jap je.."...tapi sungguh hampeh akan aku...sampai sudah aku tak bangun...yg aku dgr sayup2 suami aku dok melayan karenah budak nk tido...sat suruh wat susu..dh buat tak nak minum...ekeke..pastu mintak semula...pastu dgr ler sayup2 irfan sound ayah dia.."ayah...kenapa buka lampu bilik...camne irfan nak tido...terang...sakit mata..."...anak...anak...sungguh mencabar kesabaran ayah kamu saje...aku sedar tapi mata tak leh buka....siannyeeeeeeeeeeeee suami ngan anak-anak aku....

bila mata dah segar...jam dah pukul 530 pagi...tgk anak2 dan pak lena dah...iyo arr...jap laie dah nak bangun punnnnn....iskh...iskh...mama...mama....sabo ya sume...mama rasa sat laie hilang ler fasa mengada mama ni...la ni pun dh ok sket berbanding awal2 ari tu....cuma simptom uwek dan nak membuta tu masih ada.....miahahhahaa...kol 6 pagi aku bgn...lepas solat x dan nak wat pe...adik dah bangun...mengamuk nak "helipter"...(helikopter)...baru dia itewww...minta sambil menangis...yang mama dgr.."kakitai"...kaki gatal...so mama garu ler kaki dia...ekekeke...semakin mengamuk ler si kecik itewww...5x ckp baru aku dpt tangkap....eceylamak adik oi...cam2 hang ni...

pepagi ni segala hajat dia aku layan jer...cos byr hutang belah malam x leh nk layan....tapi aku suka sume request dia...cos..."mama bammmmmmmmmmmm".........uhukkk....syioookkk dik oi....mama memang suke baring jerrrrrrrr... ....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net